'

sa ju det...

2010-09-22 | 22:46:49

Sa ju att det var ödet att jag skulle ramla med mopped jag också! Visst gjorde jag? Gjorde mig inte illa så mycket iaf, skrapa upp knät lite och det svider. Värre än så va det som tur inte, men moppen blev lite repig, men det går väll att ordna.
Nog om det. Idag var det skolan som vanligt, soft dag 9:40-11:45 är inte dåligt ;) Matte en timma och samhäll en timma också. Sedan åkte jag hem och gjorde engelska läxan, åkte till farmor och städa så jag kunde få pengar, hihi. På hemvägen ramlade jag. Efteråt åkte jag och Ida Hansson till älvängen och käkade pizza, hälsade på mormor och morfar, eller Brasse rättare sagt ;)  Sedan drog vi till gården, träffa mina gamla klasskompisar. F***********n vad jag saknar dom... Inget slår 9C ♥
Och nu chillar jag i sängen och tittar på Kungarna av Tylösand som jag tycker är jätteroligt! Haha.


Jag och Ida förra veckan i stan + hennes "snygga" jacka som hon ska köpa ;) Haha, tycker inte alls den är fin! Tur att man inte har samma smak ;)


'

iphone 4

2010-09-21 | 18:39:13
Funderar starkt på att köpa mig en iPhone 4 omsidär en månad eller så ;) Med självklart rosa skal till? Haha.
Men först måste jag skaffa mig ett jobb, det har jag funderat på rätt länge faktiskt. Typ tempo här i Skepplanda, haha. Låter värsta dåligt, men pengar är pengar och det är jättenära och så. 
Sedan sparar ju pengar så jag kan åka med Eau och hennes familj till Thailand till sommaren ;) Eller om vi får så åker bara hon, jag och Michaela! As grymt i så fall! Det är också en anledning till att jag behöver skaffa ett jobb, haha.
Men jag undrar ändå, vad är det så speciellt med en iPhone? Kan inte nån förklara det för mig, haha. Och ändå vill jag ha en?
Sedan vill jag gärna att ni säger om detta låter som en bra idé? Är lite sån att jag vill veta vad alla tycker om det jag gör/har på mig/ska köpa osv, haha.

'

brasse!

2010-09-20 | 20:18:42
Naaaw, titta Brasse! Han är så liten och söt! Funderar starkt på att åka till mormor och morfar imorgon eller något för att hälsa på honom, hihi.

Här är en bild från H&M's hemsida, funderar på att köpa den jackan, ser riktigt mysig ut! Och klänningen bredvid är så typsik mig, haha. Sedan behöver jag ett par lackleggins men vet inte vilken utav dom jag ska köpa? Och ett skärp är alltid bra att ha ;) Och den blommiga klänningen är den sista saken jag skulle köpa, men den e fin. ;)

'

studietid

2010-09-20 | 13:04:31

Nu sitter jag och har studietid, orkar inte jobba idag. Ligger ju inte efter, så det e ju chill ;)  Sitter och pratar med folk på msn och cammar med Sanja som sitter där nere och "jobbar". Nice nice. Sitter och lyssnar på Shontelle's nya allbum på Spotify också, jättebra! Gillar henne.

Ledsen att det har varit sån dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp.
I fredags var jag ju hos Michaela och titta på Camp Rock 2 som var jättebra tycker jag. Sedan tittade vi på Vampire Diaries, säsong 2 avsnitt 2. Också bra!
I lördags var jag i skåne med familjen, under dagen bara som tur var. Inte så jätteroligt där, men vi var iaf på 4 års kalas! Kom hem vid 10 ungefär och innan så var vi hos mormor och morfar! Dom har köpt en ny hund, kommer lägga upp en bild senare idag på honom. En liten svart pudel som är 16-17 cm hög! Som heter Brasse, haha. Sagas idé ;)
Igår hade jag på match, mot vänersborg och guud vilken dålig match det var! Vi vann bara med 4-2, haha. Förra gången vi mötte dom vann vi med 8-1. Men det var verkligen den sämsta matchen vi har spelat. Men ni har vi iaf vunnit serien!! Eller på söndag har vi det, då är sista matchen ;) Hemmamatch mot Hjärtum tror jag, i Nygård. Kom och titta, 16:00. Efter matchen åkte jag till Linda i Bohus. Länge sedan, miss her. ♥


'

mardröm

2010-09-17 | 12:05:10

Haha, jag drömde en mardröm idag :(  värsta hemskt tycker jag, för jag har inte drömt mardrömmar sedan jag va liten typ. Men jag drömde att några utlänningar kom och skjöt ihjäl min familj rakt framför ögongen på mig! Erkänn hemskt?!
Hur som helst ligger jag fortfarande i min säng, eftersom vi är lediga från skolan idag utav någon anledning. Nackdelen med det är att vi fick en hemuppgift ist i historia, så jag ska nog ta och titta på den strax. Efter jag har frukost och så. Sedan ska jag också följa med jennifer till vårdcentralen, hon ska byta sitt "plåster" till hennes hand sedan hon ramlade med mopeden, ni vet?  Och ikväll blir det till Michaela!! Wohoo ;)


'

upphärad

2010-09-16 | 22:21:50

Hemma från matchen nu! Eller inte nu, för en timme sedan ungefär. Vi vann iaf med 0-3, gjorde ett assist ;) rätt nice, inte för att det va något speciellt. Haha, råka bara nudda den lite, men det räknas ;)  Två assist på 3 seriematcher och två mål på 1 träningsmatch sedan jag började i somras igen :) Helt okej. På söndag är det match igen, mot Vänersborg! Dom vinner vi med mot, gör vi det så vinner vi serien ;)  As nice? Vi leder redan med 3 poäng tror jag.
Imorgon är jag ledig, vad jag ska sova! Har försovit mig varje dag denna veckan och just exakt 45 varje gång, haha. På eftermiddagen eller kväll ska jag till Michaela igen och då ska vi titta på Camp Rock 2 (a) och Vampire Diaries säsong 2, avsnitt 2! ♥

Väldigt fin låt, tycker jag. Bra dessutom!


'

bra jobbat

2010-09-16 | 15:54:24
Smidiga Martina har glömt att hon har tappat bort sina nycklar... Så nu är hon utelåst, idag igen!

'

datorkunskap

2010-09-16 | 09:58:28

Nu sitter jag och har datorkunskap med min farfars bror ;)  Haha, inte alls roligt... Han är faktiskt lika jobbig som min farfar och pappa, dom är rätt lika allihopa, haha.
Sedan har jag engelska, ogilla. Efter det studietid och sedan musik! Sedan slutar jag, hihi. Rätt sent faktiskt, 14:55 :(  Sedan har jag match, mot Upphärad. Den vinner vi ;)  Om vi vinner 2 av de 3 matcher vi har kvar så vinner vi serien. Och vi kommer vinna dom, så vi kommer vinna serien :D  AS grymt. Haha.


'

VMA 2010

2010-09-15 | 18:38:07


Igår på Mvt, hade sån tur, kom precis när detta börja! Hur awesome är inte det liksom? ;) Inte världens bästa kvalité , men det bästa som fanns.
PARAMORE♥

'

utelåst

2010-09-15 | 13:53:42

Var utelåst nyss! Så segt, och kallt! Sedan kom morfar, dagens räddare, med nyckel så jag kunde komma in, puuh.  Så nu sitter jag med varm oboy i vardagsrummet och ska börja med läxorna om en stund eller så sover jag och sedan gör läxan? Det andra låter mycket roligare! Haha.
Medans jag var utelåst så fick jag ju underhålla mig, så tog lite roliga bilder med webbkameran!




Hahaha!

 
Jag, nu ;) mums


'

stan

2010-09-14 | 21:00:41

Lång dag idag.. Vi hade skolfoto, vilket blev nog rätt bra ändå. Bättre än alla andra år förhoppningsvis ;) Lite pinsamt om det blev dåligt och det ska visas för hela skolan! Sedan på det enskillda fotot satt jag och garva hur mycket som helst innan det blev några bilder.... Vem skrattar inte när man säger "lite mer åt sidan med knäna, slappna av med axlarna, titta in i kameran ååååååååh... så lägger du huvudet lite på sned". Och det där med huvudet på sned, testa själv och gör det, det känns ju super dumt! Hahaha, fy.
Efter skolan iaf drog jag till stan med Ida, vi gick ju runt typ halva stan och hon hitta ingenting... Försen den sista halvtimmen typ? Så onödigt och gud vad hon jag har i mina fötter! Haha. Hon köpte iaf ett par leggins, en kofta och smycken till lördag när hon skulle göra något.

Och nu då, ligger jag trött i min säng och ska nog sova om en stund... Haha, men nu kommer en bild som jag satt och målade på bussen hem för vi var nolifers ;)


Nolifers... Som sagt ;), (lägg märke till "löshåret" i en mörkade blond färg hon har med, hahah! Konstnär, right?)


'

moped

2010-09-13 | 20:53:21

Tränade fotboll förut och så kollade jag mobilen efter jag hade tränat klart så ser jag ett sms från Jennifer, min syster. Så står det: "Är på akuten nu, ramla med moppen. Hejdå" och då blev jag lite ledsen i ögat, vilket jag blir nu med när jag tänker på det... Men mamma ringde nyss och sa att hon ska runtga hennes knä och hennes hand, för hon har ont. Och hon har skrapat upp sig rätt mycket med och har grus och sånt i såren.... USH! :(
Och nu till den läskiga delen... För någon vecka sedan ramlade michaela med hennes moped också, på grusvägen utanför henne. Ca en vecka efter det så får jag reda på att Linn också har ramlat med hennes moppe på grusvägen! Och nu idag... Min syster :(  ramla på grusvägen mellan älvängen och alafors, lätt att jag inte vågar köra moped längre? Iaf inte på grusvägar, det är ödet?! Den risken vill jag inte ta! :o


'

moderaterna...

2010-09-13 | 11:36:11

Nu sitter jag i skolans teater och lyssnar på när Moderaterna snackat, super skoj! Fast nee... Jag har ärligt talat ingen aning om vad dom snackar om, grejer med annat istället såklart. Allt för att slippa lektioner ;) Fast det var idrott och vi skulle ha origentering så det blev ju bra!


'

matte

2010-09-12 | 20:22:53


Sitter och räknar matte... Ikväll igen, haha. Det gäller att inte ligga efter i matten ;) btw, blev lite sur för att jag inte fattade, det är därför det står "LOL!" haha, men nu har jag koll på det ;)


'

dear john

2010-09-12 | 15:03:33
Nu ska jag sätta på Dear John, den verkar as bra!  Jag tittar på den online på nätet, på: www.onlinewatchmovies.net , där kan man söka på filmer och oftast går det att se på dom ;)

Gå till startsidan mmartinattyp.blogg.se