'

kunde jag...

2010-10-19 | 19:29:44
Spola tillbaka tiden och ändra 1 sak, så skulle det vara att jag permanenta och klippte mitt hår!

Asså titta?! ÅÅÅÅÅÅÅH vad jag saknar mitt långa hår :(  Hur kunde jag vara så korkad? :(

'

saga & jag

2010-10-17 | 22:16:45

Tänkte visa några bilder på mig och Saga, min kusin, som var här i onsdags. Bakom oss är våran koja som vi byggde ;)








Och nu sitter jag här i min säng och väntar på att Jesey Shore ska börja. Någon dag i veckan så lägger jag ut några bilder från i fredags också!


'

..

2010-10-13 | 14:31:06

Min vecka denna veckan. Fyller ju år på måndag med! Det är därför det är så mycket kalas och så.



'

trött

2010-10-10 | 14:05:01
Nu har jag vaknat.. Eller mamma väckte mig för en halvtimme sedan. Har sovit i ungefär 16 timmar, haha.
Nu har jag iaf jätteont i huvudet och är jättehungrig, men jag orkar inte gå upp. Hehe, ligger i min säng o lyssnar på musik ist. Menmen, kan ju inte ligga här hela dagen.


Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the Stars


Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

'

dygna/t!

2010-10-09 | 16:32:09
Jag har som det står ovanför, dyngat! Eller jag gör det fortfarande. Har varit vaken i ca 32 ½ timma nu! Och det knäppast är att jag är inte trött? Men jag sitter ju i och för sig och dricker upp min energidricka som jag aldrig gjorde igår. Drack bara 1, sedan fick jag ont i magen (a)  Hihihi.
Och det vara Ida Hansson som försökte dynga med, men klen som hon är deckade hon vid 3... Såg samanlagt 5 filmer inatt tror jag.  Vi började att se på Knight and Day, sedan Dear John, Horton (under den filmen somna hon..), Remember Me, Grease och sedan titta jag bara runt på TVn och kolla datorn och så.
Vid 10 väckte jag Ida och vi käka frukost, fixade oss och halv 12 drog vi till forsvallen så hon kunde döma en fotbollsmatch sedan skulle vi titta på P95 Älvängen/Skepplanda - Ahlafors . Älvängen/Skepplanda vann med 4-1, "synd" ;)  Efter match skynda vi oss att dra hem moppen och träna fotboll inomhus! Inte så roligt :/ tycker jag då. Hehe.
Här är bilder från träningen igårkväll!
HAHAHA! Den är inte lite rolig ändå..
Jobbig övning, förvånad att jag inte har träningsvärk idag faktiskt
Sedan skulle vi ge varandras armar massage? Jättefult, haha.

'

klippt mig

2010-10-06 | 18:55:26

Idag har jag varit i skolan. Härlig kort dag. Matte 1 timma och samhällskunskap 1 timma, vilket betyder FACEBOOK! Hahaha. Efter skolan åkte jag och klippte mig. Inget speciellt, bara topparna. Det ser ut som vanligt ;) Tråkig jag är va? 
Sedan när jag kom hem så har jag bara suttit framför tv'n med min mamma och gjort ingenting. Eller jo, tittat på tv-program och spelat Robot Unicore Attack på facebook... Försöker få över 52000, så jag slår Gumparn och får en cola ;)  Och dels för att bevisa att jag har rätt. Jag har hela veckan på mig.. Och jag ska klara de!

Nu iaf är jag trött som en gris och ska duscha, lägga mig i sängen med datorn och läsa "så länge vi båda andas". Fjärde boken utav Twilight, nivet ;)




Nää han är nog inte den snyggaste som finns...!


'

muffins!

2010-10-05 | 17:16:19

Har nyss bakar världens godaste kladdkakemuffins med choklad i och på! Så nu har jag proppat i mig 3 st och är jättemätt!
Var hos tandläkaren förut också, gick jättebra! Hade så fina tänder så ;) Fast det visste jag ju redan, höhöhö.
Igår var jag med min älskade Linda förresten, länge sedan. Saknar dig verkligen, du är awesome vet du va? Vänner i 5 år nu? Älskar dig ♥
Imorgon efter skolan ska jag och klippa mig också! Herregud vad jag har längtat efter det. Mitt hår är helt konstigt nu ju, jätteslitet längst upp på håret, ojämt etc. Sedan har jag börjat käka B-vitaminer så förhoppningsvis växter mitt hår ut snart igen ;)


Smart som man var kläckte jag första ägget utanför skålen... Fan va jag garva åt mig själv! Haha


Jättedålig kvalité, men så såg dom ut iaf!

Senare om Michaela kommer hem någon gång så ska jag förmodligen till henne! Titta VP och så, ;)


'

nu...

2010-10-05 | 10:46:13

Ska det bli bättre uppdatering!

Just nu sitter jag och har historia, lite sådär roligt. Vi jobbar om antika grekland, låter super roligt va? Anledningen till att jag inte har uppdaterat så mycket är för att jag vet inte vad jag ska skriva. Tycker det e svårt när jag inte vet vad ni andra vill läsa liksom? Men ska väll göra mitt bästa ändå :)

Som förlåtelse ska ni få lite bra låtar!


Bruno Mars feat. David Guetta - The First Time (hittade den nu)


Bruno Mars feat. B.o.B & Cee Lo Green - The Other Side


Bastian Bates feat. Nicco - Cant Slow Down


DJ Next

Gå till startsidan mmartinattyp.blogg.se