'

väskan är snart full...

2011-03-21 | 22:17:23
.. Och jag har inte packat klart än?! Kan ju inte påstå att jag har packat så effektivt heller, "jag kanske använder den där nere...", skit bra verkligen!

Men ni får ha det så bra ni alla här i Sverige, jag kommer att sakna er! ♥

'

planeringen över tyskland

2011-03-21 | 14:28:03
Detta ska vi göra i tyskland:


Ska blir riktigt kul faktiskt! Men ändå så vill jag inte, kommer typ sakna alla! Tänk att inte kunna smsa på 8 dagar?! Hoppas verkligen jag får låna facebook där nere.

'

stan idag, tyskland på tisdag!

2011-03-19 | 17:01:45
Idag har jag varit i stan med min syster och pappa! Eftersom jag åker till Tyskland på nu på tisdag så är det lite saker som behövs fixas, som tex köpa present till familjen jag ska bo hos i Tyskland, nya hörlurar, foundation och så lite kläder! :)

Jag kommer att vara borta Tyskland 8 dagar hos en tjej som heter Friederike (tror man utalar det Fredraikie? haha!) och jag vet inte riktigt vad det är vi ska göra där nere. Vi kommer att åka buss ner iaf, är jättetaggad! Köpte lite älg saker till dom, hoppas dom tycker om det :)

Detta har jag köpt idag:
Jag kanske bloggar något där nere i Tyskland och kanske kvällen innan jag åker eller något. Imorgon blir det dop till min älskade lilla Theo med ♥♥♥♥♥


Saga, Theo & jag. Finaste kusinerna!

'

egooo!

2011-03-15 | 21:08:50

Jag hade lite tid över i morse när jag skulle till skolan så passade på att ta lite egopics som jag inte har gjort på, jag vet inte hur länge sedan!
Men det är faktiskt en liten speciell dag idag... Det är nämnligen så att jag hade utsläppt hår till skolan för första gången på ungefär 2 månder? Rätt sjukt ändå! Men så hade jag lovat mina klasskompisar att ha utsläppt hår någon dag nu i veckan och vi gick bara 2 timmar i skolan idag så passade på!
Fast jag tyckte faktiskt om det, va lite oväntat ;) Så länge jag har en halsduk till så ser det inte så dumt ut!Här är när jag har det uppsatt hår (en oseriös bild, jag och Jennifer dampa på mattelektionen som vanligt!), tänkte att eftersom jag har så kort hår så blir det lite fyrkantigt med luggen och de utsläppta så har nog inte det samtidigt ;)


Gå till startsidan mmartinattyp.blogg.se